Hyr digital kurslitteratur online

När du är student kan det vara svårt att skrapa ihop pengarna till att köpa all kurslitteratur. Det kan vara svårt att hinna först till biblioteket och låna de få exemplaren som finns.

Oavsett vad behöver du på nåt sätt läsa litteraturen som är angiven till din kurs. Det finns numera olika tjänster som gör det möjligt för dig att hyra kurslitteratur över nätet.

Läs bara det du behöver

Först och främst är det ibland onödigt att köpa en hel bok för att läsa några enstaka sidor. När du läser på universitet och högskola är stor del av litteraturen tillgänglig som e-bok. Se därför till att skanna nätet på olika alternativ för att kunna läsa det du behöver. Du kan spara pengar genom att hyra en bok digitalt istället för att köpa boken. Som student har du redan en ansträngd ekonomi.

Studera tillsammans

Sist men inte minst är det allra bästa tipset att studera tillsammans med dina klasskamrater. På det här sättet kan ni dela på kostnaden och läsa litteraturen tillsammans. I slutändan går ni i samma klass och läser samma kurser. På det här sättet spar ni både tid och pengar.